Sessions fotogràfiques d'ESTUDI O L'EXTERIOR

Convertim en eterns moments de la teva vida
fotos corporatives per empreses a Manresa

retrat CORPORATIU
per la nova web

fotografia per curriculums a Manresa
per CURRÍCULUM I EMPRENEDORS
a estudi
Sessions de fotos per professionals a Manresa
per PROFESSIONALS
marca personal
fotos per linkedin i xarxes socials a Manresa

perfil XARXES
professionals

Sessions de fotos en estudi a Manresa

retrat PERSONAL O PARELLA.
a estudi

sessió per a models actors i hostesses a Manresa

ACTORS - HOSTESSES I MODELS
a estudi

Sessions de fotos familiars a Manresa

foto FAMILIAR
a estudi

Fotos per carnet a Manresa

fotos per CARNET
a estudi

Sessió de fotos portada de revista a Manresa

en PORTADA
a estudi

sessió de fotos familiar en l'exterior a Manresa

actes familiars o AMICS
a l'exterior

sessió de fotos en l'exterior a Manresa

PERSONAL
fora d'estudi

sessions parella exterior a Manresa

PARELLA
fora d'estudi

Fotografia esportiva a Manresa

fotografia ESPORTIVA
a l'exterior

Sessions de fotos amb mascotes a Manresa

amb MASCOTES
a l'exterior

estudiants amb birret i toga

estudiants amb BIRRET I TOGA

ÀLBUMS DE FOTOS MAQUETATS


àlbum professional

àlbum PROFESSIONAL

àlbum paper foto
àlbum PAPER FOTO
àlbums tradicionals analògics
àlbum TRADICIONAL ANALÒGIC
targetes i invitacions
targetes i INVITACIONS
Punts de llibre
punts DE LLIBRE
memòria vidre

memòria VIDRE

memòria fusta

memòria FUSTA

caixes de fotos

caixes DE FOTOS

SOBRE LES NOSTRES SESSIONS


CONDICIONS GENERALS

INFORMACIÓ GENERAL
El nostre web disposa d'informació relacionada tant de serveis i productes propis, com de tercers. El client té dret a la lectura, comprensió i possibles aclamatòries que puguin sorgir.
Una mala o falta de lectura, o interpretació particular de les indicacions, no implica el seu correcte compliment. No s'atendrà cap mena d'interpretació particular que pugui fer-se de la informació.

INFORMACIÓ

Cada treball que realitzem és personalitzat, per tal d'obtenir els millors resultats, el primer és trobar-nos a la nostra botiga, per conèixer i escoltar les vostres necessitats.

COST DE LA SESSIÓ FOTOGRÀFICA
El preu de la sessió, és el cost del temps dedicat pel fotògraf a la preparació de la sessió, presa de les instantànies, i els treballs posteriors d'edició de les fotografies escollides.

QUE INCLOU EL PREU
El preu inclou: la sessió, així com l'edició de les imatges escollides, i l'entrega de les fotografies editades amb les condicions pactades per escrit. El preu inclourà tot allò que estigui pressupostat, el que no està pressupostat no està inclòs i es cobra per separat.

Si en algun moment es decideix canviar les condicions inicials, automàticament també canvia el preu, qualsevol mena de modificació afectarà el preu final.

URGÈNCIES I TERMINIS D'ENTREGA
El client notificarà al fotògraf els terminis d'entrega i possibles urgències relacionats amb qualsevol  mena de feina,  sempre abans d'iniciar  la feina.
No es realitzarà, ni reconeixerà cap mena d’urgència o canvi de data d'entrega, que no sigui indicada abans de contractar els nostres serveis.

CONDICIONS PARTICULARS
Cada tipus de sessió fotogràfica té les seves condicions particulars, que estan descrites en cada servei, si teniu algun dubte podeu posar-vos en contacte abans de la sessió per tal de resoldre les qüestions.

ALTRES TREBALLS
Es consideren altres treballs, qualsevol mena de servei o producte relacionat amb la sessió fotogràfica. Aquests treballs poden ser: àlbums de fotos, foto decoració, edicions i retocs fotogràfics especials i d'altres. Tots els treballs posteriors tenen un termini d'entrega particular, poden ser treballs propis o externs.

Les entregues sempre es faran en el menor temps possible, a petició del client podem informar dels terminis aproximats d'entrega, sempre expressats en dies laborables, aquests terminis poden oscil·lar entre 8-30 dies, a condició de l'època de l'any i/o la càrrega de treball del moment.
No s'acceptarà cap mena d'urgència per aquests tipus de treballs.

En cas d'incorporar fotografies o imatges pròpies del client, és el client el responsable d'aquestes. Si a les imatges es detecta alguna mena de falta o anomalia, del tipus qualitat o falta de llum, etc., el fotògraf informarà el client per tal de resoldre el tema, en cas d'haver de dur a terme tasques de correcció, el fotògraf seguirà el seu propi criteri i el servei es cobrarà a part.

EDICIÓ FOTOGRÀFICA

EDICIÓ DE LES IMATGES

¿Que significa editar les fotos?

L'edició de fotos és un terme que es refereix a la manipulació d'una imatge.

¿Per què editar les fotos?
Utilitzant diferents tècniques de retoc fotogràfic millora la qualitat i/o vistositat de les imatges originals, aconseguint un resultat notablement superior  respecte a la imatge original.

ESTIL D'EDICIÓ FOTOGRÀFIC

• Dins el món de l'edició fotogràfica existeixen multitud de formes de dur a terme aquesta tasca. L'experiència ens ha ensenyat que la que més s'acomoda a la majoria dels casos és un estil d'edició neta i el més natural possible, en la que es mostren les imatges de forma transparent, colors amb una saturació, il·luminació i claredat natural. Estil que no passa de moda.

• Tot i que l'estil natural és el que més utilitzem, amb el dia a dia, experimentem amb la implementació de noves aportacions que fa que personalitzacions en l'edició fotogràfica.

RECOMANACIONS PER LES NOSTRES SESSIONS FOTOGRÀFIQUES

En general, per una sessió fotogràfica es recomana tenir una sèrie de detalls  en compte:

PRIMER PAS
• En qualsevol mena de sessió fotogràfica, el més important és que ens expresseu les vostres necessitats, per tal d'oferir una solució fotogràfica ideal.

• És molt rellevant mantenir una conversa prèvia dies abans de realitzar qualsevol sessió fotogràfica. Les sessions sense preparar o a correcuita, tenen més probabilitats de fracassar o no obtenir els resultats desitjats.

• El primer punt i el més rellevant (imprescindible) és: la comunicació entre persona/es a fotografiar i fotògraf, sense una conversa prèvia, la sessió té moltes possibilitats de fracassar. La comunicació és primordial.

NO TENIR PRESES I DEDICACIÓ
• Les nostres sessions, com moltes altres coses, tenen un límit en el temps, però no ens sap greu estar uns minuts més per finalitzar la sessió.  El dia que tinguem la sessió, que la nostra ment estigui dedicada, en cos i ànima a la sessió, gaudeix d'ella, és un incordi amb mals resultats la pressió de tenir altres afers en ment.

POSATS I ACTITUD
• No existeixen els posats miraculosos, les bones fotos és el resultat de la teva actitud i sentin-te natural, tal com ets, no vulguis representar el qui no ets normalment, en cas contrari, no et reconeixeràs.

• Volem aconseguir la teva millor imatge, no vinguis amb presses, amb poc descans ni mals rotllos, allibera el millor de tu.

COM VESTIR
• Prepara't amb temps la roba que vols fer servir per a la sessió.

¿QUIN VESTUARI ÉS RECOMANABLE?
• El més important és que et sentis identificat/identificada i còmode amb el teu look.
• El més rellevant ets tu, evita peces que incorporin textos i dibuixos o que destaquin molt.
• Procureu escollir peces llises.
• És molt agradable crear una harmonia de colors, la més fàcil és combinar colors neutres:  blanc, gris, negra, beix, marró, caqui, rosa pàl·lid, blau marí, ...
• Combina qualsevol d'aquests colors amb peces texanes: armilles, petos, camises, ...

¿QUIN MAQUILLATGE ÉS RECOMANABLE?
• És molt personal, es recomana un maquillatge simple, menys és més, evita colors poc naturals.
• Evita maquillatges brillants, els pols matificants evita els reflexos dels flaixos i deixa la pell amb una tonalitat suau.

MENORS
Si ets menor: els pares o els teus tutors legals han de signar una autorització legal abans de poder realitzar qualsevol fotografia.

PETICIÓ DE SESSIÓ FOTOGRÀFICA

Podeu fer una sol·licitud de sessió fotogràfica omplint el formulari.

• Imprescindible sol·licitar hora per la sessió.

• És molt important mantenir una conversa prèvia abans de realitzar qualsevol sessió fotogràfica. Les sessions sense preparar o a correcuita, tenen més probabilitats de fracassar.