Per fer una sessió de fotos el primer serà tenir una conversa en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.

La comunicació és essencial
Fotografia corporativa per empresa

Fotografia corporativa per empreses i professionals

Capta l'atenció del teu negoci.

Edició fotogràfica base inclosa.

Fotografia corporativa per empreses i professionals.

La importància del màrqueting visual.

Fotos per perfil d'empresa

Preu a mida adaptat a les teves necessitats.

Sessions d'estudi ràpides.

Dues tarifes exteriors: Packs i personalitzat.

Dues tarifes estudi: Estàndard i assequible.

• Visita'ns: Cada persona és diferent, a l'igual que les seves necessitats i no es poden fotografiar per igual. Abans de la sessió hem de tenir una trobada per conèixer les característiques i necessitats de cada persona. Les sessions sense preparar o a correcuita, tenen més probabilitats de fracassar.

La teva imatge professional és de vital importància. Tenir fotos de perfil executiu és una estratègia que us servirà per millorar la vostra marca personal i assolir els vostres objectius laborals.

• Selecció de les millors fotos.
Entrega de les millors fotos en format digital jpg i còpies en paper fotogràfic
Disponibilitat per sessions en exteriors.
- Estiu - tardor: dissabtes tarda o diumenges matí.
- Primavera - hivern: dissabtes matí o tarda i diumenges matí.
Per fer una sessió de fotos el primer serà tenir una conversa en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.

Fotografies amb el millor de tu.

Ara toca renovar la teva imatge professional, millorar les fotos que publiques a les xarxes socials o a la teva web, és el moment de fer la teva sessió de retrats.

L'objectiu de les sessions de fotos de retrat és capar l'essència singular de cada persona, destacar-ne els trets més afavoridors, fer-la sentir bé i que sigui un moment per gaudir.

Per fer-te una sessió de retrat professional no cal ser fotogènic, la idea és aconseguir imatges naturals i creatives que mostrin la teva personalitat. Imatges professionals amb qualitat i estil propi que seran la teva carta de presentació.