Tacs de fusta

Tacs de fusta

Informació:

Impressió directa sobre la fusta.

Gruix: 1,9 cm
En diverses mides, per 1 o per 2 cares.

Disponible mostra de producte a botiga.


Si estàs cansada dels típics marcs de fotos, et presentem una idea diferent. Es tracten dels nostres blocs de fusta personalitzats. Es poden personalitzar per una o les dues cares.


9x13 cm., 19mm. gruix.
10x15 cm., 19mm. gruix.
13x13 cm., 19mm. gruix.
15x20 cm., 19mm. gruix.
20x20 cm., 19mm. gruix.

BLANC
Disponible: 9x13Cm., 10x15cm., 13x13cm., 15x20 cm., 20x20 cm.
PLATA
Disponible: 9x13Cm., 10x15cm., 13x13cm., 15x20 cm., 20x20 cm.
FUSTA
Disponible: 9x13Cm., 10x15cm., 13x13cm., 15x20 cm., 20x20 cm.
BLAU
Disponible: NO DISPONIBLE
ROSA
Disponible: NO DISPONIBLE

DESCRIPCIÓ


Tacs de fusta personalitzats
Decorar amb fotografies és una cosa molt personal que permet donar-li estil i calor a la teva llar. Si estàs cansada dels típics marcs de fotos, et presentem una idea diferent. Es tracten dels nostres blocs de fusta personalitzats. Es poden personalitzar per una o les dues cares, tu decideixes quina vols que sigui el resultat.

Aquests blocs de fotos de fusta s'imprimeixen directament sobre el material mitjançant impressió UV d'alta qualitat. A causa d'això, és possible que la imatge impresa sigui lleugerament més fosca que l'original. No obstant això, el resultat final és molt elegant i de qualitat.

Els tacs de fusta estan disponibles en diversos colors: rosa, blau, blanc i plata, i té diferents mides per triar. De tal manera, que podràs triar el que millor s'adapti al teu espai.

Què fer amb blocs de fusta
L'ús d'aquests porta fotos personalitzats és, principalment, decoratiu. Queden molt bé en escriptoris, taules de saló, tauletes de dormitori, etc. Però també pot tenir altres usos en esdeveniments. A l'ésser un producte lleuger, pot lliurar-se com a detall en casaments, batejos, comunions ... Per a això només hauràs de dissenyar al teu gust amb la fotografia que vulguis i un text, per exemple.

Si vols organitzar un esdeveniment i estàs pensant en regalar aquest tipus de detall, no et preocupis, perquè disposem de descomptes per quantitat. Com més models iguals demanis, més barat serà el cost per unitat.

MIDES


• Mides:
9x13 cm.
10x15 cm.
13x13 cm.
10x20 cm.
20x20 cm.

FITXERS PER TREBALLS DE DECORACIÓ


TIPUS DE FITXERS ACCEPTATS.
• JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

RESOLUCIÓ APROPIADA.
Totes les imatges tenen una mida i resolució concreta, si una imatge la volem fer més gran o més petita,  que la seva mida original, la resolució es veurà directament afectada, i això influeix directament al resultat final de la impressió.

La resolució ideal per imprimir fotografies és de 360 - 240 ppp, encara que a 180ppp pot ser acceptable per obtenir una qualitat acceptable.

Podeu fer càlculs amb la nostra calculadora de mides i resolució.

ESPAI DE COLOR
• Mode de color: RGB
• Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

PROFUNDITAT DE COLOR.
Acceptat 8 / 16 bits

ENQUADRAMENT.
Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt propers de la vora de la fotografia, es recomana deixar 8 - 10mm de distància amb el final de la fotografia. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o textos.

TALLS EN LES FOTOGRAFIES.
Totes les fotografies pateixen un petit tall, per tal que la imatge surti fins al final de paper, i no aparegui un petit espai en blanc. Aquest espai de tall pot arribar a ser de 2 mm. al voltant de les quatre cares de la fotografia.

RESPONSABILITAT.
El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.

UNITATS EN UNA COMANDA


• Les unitats donen referència a un disseny i a les unitats de producte demanat sobre aquest disseny.

Exemple nº 1: 1 disseny, amb una comanda de 12 unitats d'aquest disseny, s'aplicarà el preu corresponent a l'escala dins del marge de les 12 unitats.

Exemple nº 2: 12 dissenys, amb una comanda d'una unitat de cada disseny, s'aplicarà el preu corresponent a 1 unitat, en cap cas a 12 unitats