Tacs de fusta

Tacs de fusta

Informació:

Impressió directa sobre la fusta.

Gruix: 1,9 cm
En diverses mides, per 1 o per 2 cares.

Si estàs cansada dels típics marcs de fotos, et presentem una idea diferent. Es tracten dels nostres blocs de fusta personalitzats. Es poden personalitzar per una o les dues cares.

BLANC
Disponible: 9x13Cm., 10x15cm., 13x13cm., 10x20 cm., 20x20 cm.
PLATA
Disponible: 9x13Cm., 10x15cm., 13x13cm., 10x20 cm., 20x20 cm.
FUSTA
Disponible: 9x13Cm., 10x15cm., 13x13cm., 10x20 cm., 20x20 cm.
BLAU
Disponible: 10x20 cm
ROSA
Disponible: 10x20 cm.
preus TACS DE FUSTA

PREUS TACS DE FUSTA UNA CARA

PREUS TACS DE FUSTA DOS CARES


Tots els preus són unitaris, expresats en euros i amb l'IVA inclòs. 

Si et sorgeixen dubtes pots consultar el nostre apartat d'ajuda, i si tot i així no has resolt els teus dubtes, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem el més aviat possible.

Més INFORMACIÓ


DESCRIPCIÓ


Tacs de fusta personalitzats
Decorar amb fotografies és una cosa molt personal que permet donar-li estil i calor a la teva llar. Si estàs cansada dels típics marcs de fotos, et presentem una idea diferent. Es tracten dels nostres blocs de fusta personalitzats. Es poden personalitzar per una o les dues cares, tu decideixes quina vols que sigui el resultat.

Aquests blocs de fotos de fusta s'imprimeixen directament sobre el material mitjançant impressió UV d'alta qualitat. A causa d'això, és possible que la imatge impresa sigui lleugerament més fosca que l'original. No obstant això, el resultat final és molt elegant i de qualitat.

Els tacs de fusta estan disponibles en diversos colors: rosa, blau, blanc i plata, i té diferents mides per triar. De tal manera, que podràs triar el que millor s'adapti al teu espai.

Què fer amb blocs de fusta
L'ús d'aquests porta fotos personalitzats és, principalment, decoratiu. Queden molt bé en escriptoris, taules de saló, tauletes de dormitori, etc. Però també pot tenir altres usos en esdeveniments. A l'ésser un producte lleuger, pot lliurar-se com a detall en casaments, batejos, comunions ... Per a això només hauràs de dissenyar al teu gust amb la fotografia que vulguis i un text, per exemple.

Si vols organitzar un esdeveniment i estàs pensant en regalar aquest tipus de detall, no et preocupis, perquè disposem de descomptes per quantitat. Com més models iguals demanis, més barat serà el cost per unitat.

MIDES


• Mides:
9x13 cm.
10x15 cm.
13x13 cm.
10x20 cm.
20x20 cm.

FITXERS PER TREBALLS DE DECORACIÓ


• Tipus de fitxers acceptats per ser impresos: JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

• Resolució apropiada per obtenir bona qualitat d'impressió fotogràfica: resolució ideal entre 240 - 360 ppp , preferiblement 300 ppp, encara que a 150ppp pot ser acceptable per obtenir qualitat acceptable.

• Per norma treballem a 300ppp, els fitxers que estiguin a una altra resolució, provoquen alteracions en les mides reals de la impressió. Per aquest motiu preguem que ens sigui indicat si la resolució és diferent de 300ppp. No ens fem responsables de fallides d'impressions per aquest motiu.

• ESPAI I PERFIL DE COLOR
Mode de color: RGB
Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

• PROFUNDITAT DE COLOR: acceptat 8 / 16 bits

• Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt justos de la vora de la fotografia, es recomana es tingui en compte aquest factor. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o texts.
Els llenços necessiten uns 2 cm. al voltant de tota la imatge, per tal de poder realitzar el plegat.

• El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.

UNITATS EN UNA COMANDA


• Les unitats donen referència a un disseny i a les unitats de producte demanat sobre aquest disseny.

Exemple nº 1: 1 disseny, amb una comanda de 12 unitats d'aquest disseny, s'aplicarà el preu corresponent a l'escala dins del marge de les 12 unitats.

Exemple nº 2: 12 dissenys, amb una comanda d'una unitat de cada disseny, s'aplicarà el preu corresponent a 1 unitat, en cap cas a 12 unitats