quadre-emmarcat

Quadre llenç amb marc flotant

Informació:

Composició: 100% cotó 340 gr.

Resistent a les esquerdes.
Emmarcat en fusta 3 colors a escollir.

Disponible mostra de producte a botiga.

Opció de conversió a llenç de luxe


S'imprimeixen les teves fotografies, dissenys o textos favorits sobre un llenç d'alta qualitat. Aquest es col·loca sobre un bastidor de fusta de pi. Tot el conjunt porta al voltant un marc flotant, amb un color a triar entre blanc, negre, o color fusta natural.

A l'estar emmarcat amb caixa americana, resulta molt més elegant i complet, ideal com a element decoratiu, especialment, en habitacions. També pot ser un bon regal en qualsevol ocasió, perquè les fotografies són un detall que sempre agraden.

Marc blanc
BLANC
Color fusta
COLOR FUSTA
Marc color negra
NEGRA
preu LLENÇ EMMARCAT

PREUS LLENÇ EMMARCAT


Tots els preus són unitaris, expresats en euros i amb l'IVA inclòs. 

Els preus indicats són preus del producte, QUALSEVOL MENA DE TREBALL que tinguem de realitzar (correcció de llums, redimensionar, encaixar, etc.) es cobrarà com a servei a part del producte.

Més INFORMACIÓ


FITXERS PER TREBALLS DE DECORACIÓ


TIPUS DE FITXERS ACCEPTATS.
• JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

RESOLUCIÓ APROPIADA.
Totes les imatges tenen una mida i resolució concreta, si una imatge la volem fer més gran o més petita,  que la seva mida original, la resolució es veurà directament afectada, i això influeix directament al resultat final de la impressió.

La resolució ideal per imprimir fotografies és de 360 - 240 ppp, encara que a 180ppp pot ser acceptable per obtenir una qualitat acceptable.

Podeu fer càlculs amb la nostra calculadora de mides i resolució.

ESPAI DE COLOR
• Mode de color: RGB
• Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

PROFUNDITAT DE COLOR.
Acceptat 8 / 16 bits

ENQUADRAMENT.
Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt propers de la vora de la fotografia, es recomana deixar 8 - 10mm de distància amb el final de la fotografia. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o textos.

TALLS EN LES FOTOGRAFIES.
Totes les fotografies pateixen un petit tall, per tal que la imatge surti fins al final de paper, i no aparegui un petit espai en blanc. Aquest espai de tall pot arribar a ser de 2 mm. al voltant de les quatre cares de la fotografia.

RESPONSABILITAT.
El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.