quadre-emmarcat

Quadre llenç amb marc flotant

Informació:

Composició: 100% cotó 340 gr.

Resistent a les esquerdes.
Emmarcat en fusta 3 colors a escollir.

Disponible mostra de producte a botiga.

Opció de conversió a llenç de luxe


S'imprimeixen les teves fotografies, dissenys o textos favorits sobre un llenç d'alta qualitat. Aquest es col·loca sobre un bastidor de fusta de pi. Tot el conjunt porta al voltant un marc flotant, amb un color a triar entre blanc, negre, o color fusta natural.

A l'estar emmarcat amb caixa americana, resulta molt més elegant i complet, ideal com a element decoratiu, especialment, en habitacions. També pot ser un bon regal en qualsevol ocasió, perquè les fotografies són un detall que sempre agraden.

Marc blanc
BLANC
Color fusta
COLOR FUSTA
Marc color negra
NEGRA
preu LLENÇ EMMARCAT

PREUS LLENÇ EMMARCAT


Tots els preus són unitaris, expresats en euros i amb l'IVA inclòs. 

Si et sorgeixen dubtes pots consultar el nostre apartat d'ajuda, i si tot i així no has resolt els teus dubtes, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem el més aviat possible.

Més INFORMACIÓ


FITXERS PER TREBALLS DE DECORACIÓ


• Tipus de fitxers acceptats per ser impresos: JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

• Resolució apropiada per obtenir bona qualitat d'impressió fotogràfica: resolució ideal entre 240 - 360 ppp , preferiblement 300 ppp, encara que a 150ppp pot ser acceptable per obtenir qualitat acceptable.

• Per norma treballem a 300ppp, els fitxers que estiguin a una altra resolució, provoquen alteracions en les mides reals de la impressió. Per aquest motiu preguem que ens sigui indicat si la resolució és diferent de 300ppp. No ens fem responsables de fallides d'impressions per aquest motiu.

• ESPAI I PERFIL DE COLOR
Mode de color: RGB
Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

• PROFUNDITAT DE COLOR: acceptat 8 / 16 bits

• Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt justos de la vora de la fotografia, es recomana es tingui en compte aquest factor. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o texts.
Els llenços necessiten uns 2 cm. al voltant de tota la imatge, per tal de poder realitzar el plegat.

• El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.