Fotos sobre metacrilat

Informació:

Espectacular efecte de profunditat. Colors brillants.

Quadre de fotos sobre metacrilat de 5 mm de gruix.

Tenim diferents mides de quadres de metacrilat que s'adapten perfectament a la teva llar, oficina, botiga o negoci. El quadre de metacrilat és una decisió que garanteix èxit. Des de mides petites i compactes, fins impressió sobre gran format per decoració de parets en llar o espais públics.

preus FOTOS SOBRE METACRILAT

PREUS FOTOS SOBRE METACRILAT


Tots els preus són unitaris, expresats en euros i amb l'IVA inclòs. 

Els preus indicats són preus del producte, QUALSEVOL MENA DE TREBALL que tinguem de realitzar (correcció de llums, redimensionar, encaixar, etc.) es cobrarà com a servei a part del producte.

Més INFORMACIÓ


DESCRIPCIÓ


Crea ja la teva foto impresa sobre metacrilat d'alta qualitat. El metacrilat ressalta la brillantor dels colors, i crea un efecte de profunditat espectacular. Ideal per botigues, negocis, locals, oficines, despatxos, o per a la teva llar. A aquest producte també se li denomina fotos a plexiglàs o impressió foto metacrilat . El gruix d'aquests quadres és de 5 mil·límetres.

La impressió es realitza de forma directa sobre el metacrilat, aconseguint així la millor qualitat i major nitidesa; al contrari que altres fabricants que imprimeixen en un adhesiu que després col·loquen sobre una base de metacrilat.

A més s'inclouen unes plaques de metall perquè es pugui penjar el marc de fotos de metacrilat on es desitgi. Aquests es col·loquen a la part posterior del producte i tu decideixes on penjar després.

MIDES


• Mides:
20x20 cm
20x30 cm
30x40 cm
40x60 cm
50x75 cm
75x100 cm

FITXERS PER TREBALLS DE DECORACIÓ


TIPUS DE FITXERS ACCEPTATS.
• JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

RESOLUCIÓ APROPIADA.
Totes les imatges tenen una mida i resolució concreta, si una imatge la volem fer més gran o més petita,  que la seva mida original, la resolució es veurà directament afectada, i això influeix directament al resultat final de la impressió.

La resolució ideal per imprimir fotografies és de 360 - 240 ppp, encara que a 180ppp pot ser acceptable per obtenir una qualitat acceptable.

Podeu fer càlculs amb la nostra calculadora de mides i resolució.

ESPAI DE COLOR
• Mode de color: RGB
• Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

PROFUNDITAT DE COLOR.
Acceptat 8 / 16 bits

ENQUADRAMENT.
Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt propers de la vora de la fotografia, es recomana deixar 8 - 10mm de distància amb el final de la fotografia. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o textos.

TALLS EN LES FOTOGRAFIES.
Totes les fotografies pateixen un petit tall, per tal que la imatge surti fins al final de paper, i no aparegui un petit espai en blanc. Aquest espai de tall pot arribar a ser de 2 mm. al voltant de les quatre cares de la fotografia.

RESPONSABILITAT.
El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.

UNITATS EN UNA COMANDA


• Les unitats donen referència a un disseny i a les unitats de producte demanat sobre aquest disseny.

Exemple nº 1: 1 disseny, amb una comanda de 12 unitats d'aquest disseny, s'aplicarà el preu corresponent a l'escala dins del marge de les 12 unitats.

Exemple nº 2: 12 dissenys, amb una comanda d'una unitat de cada disseny, s'aplicarà el preu corresponent a 1 unitat, en cap cas a 12 unitats