Fotos sobre metacrilat

Fotos sobre metacrilat

Informació:

Espectacular efecte de profunditat. Colors brillants.

Quadre de fotos sobre metacrilat de 5 mm de gruix.

Tenim diferents mides de quadres de metacrilat que s'adapten perfectament a la teva llar, oficina, botiga o negoci. El quadre de metacrilat és una decisió que garanteix èxit. Des de mides petites i compactes, fins impressió sobre gran format per decoració de parets en llar o espais públics.

preus FOTOS SOBRE METACRILAT

PREUS FOTOS SOBRE METACRILAT


Tots els preus són unitaris, expresats en euros i amb l'IVA inclòs. 

Si et sorgeixen dubtes pots consultar el nostre apartat d'ajuda, i si tot i així no has resolt els teus dubtes, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem el més aviat possible.

Més INFORMACIÓ


DESCRIPCIÓ


Crea ja la teva foto impresa sobre metacrilat d'alta qualitat. El metacrilat ressalta la brillantor dels colors, i crea un efecte de profunditat espectacular. Ideal per botigues, negocis, locals, oficines, despatxos, o per a la teva llar. A aquest producte també se li denomina fotos a plexiglàs o impressió foto metacrilat . El gruix d'aquests quadres és de 5 mil·límetres.

La impressió es realitza de forma directa sobre el metacrilat, aconseguint així la millor qualitat i major nitidesa; al contrari que altres fabricants que imprimeixen en un adhesiu que després col·loquen sobre una base de metacrilat.

A més s'inclouen unes plaques de metall perquè es pugui penjar el marc de fotos de metacrilat on es desitgi. Aquests es col·loquen a la part posterior del producte i tu decideixes on penjar després.

MIDES


• Mides:
20x20 cm
20x30 cm
30x40 cm
40x60 cm
50x75 cm
75x100 cm

FITXERS PER TREBALLS DE DECORACIÓ


• Tipus de fitxers acceptats per ser impresos: JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

• Resolució apropiada per obtenir bona qualitat d'impressió fotogràfica: resolució ideal entre 240 - 360 ppp , preferiblement 300 ppp, encara que a 150ppp pot ser acceptable per obtenir qualitat acceptable.

• Per norma treballem a 300ppp, els fitxers que estiguin a una altra resolució, provoquen alteracions en les mides reals de la impressió. Per aquest motiu preguem que ens sigui indicat si la resolució és diferent de 300ppp. No ens fem responsables de fallides d'impressions per aquest motiu.

• ESPAI I PERFIL DE COLOR
Mode de color: RGB
Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

• PROFUNDITAT DE COLOR: acceptat 8 / 16 bits

• Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt justos de la vora de la fotografia, es recomana es tingui en compte aquest factor. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o texts.
Els llenços necessiten uns 2 cm. al voltant de tota la imatge, per tal de poder realitzar el plegat.

• El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.

UNITATS EN UNA COMANDA


• Les unitats donen referència a un disseny i a les unitats de producte demanat sobre aquest disseny.

Exemple nº 1: 1 disseny, amb una comanda de 12 unitats d'aquest disseny, s'aplicarà el preu corresponent a l'escala dins del marge de les 12 unitats.

Exemple nº 2: 12 dissenys, amb una comanda d'una unitat de cada disseny, s'aplicarà el preu corresponent a 1 unitat, en cap cas a 12 unitats