fotos-sobre-alumini

Fotos sobre alumini

Informació:

Impessió sobre alumini d'alta qualitat

Ideals per a botigues, negocis ...
Acabat professional

• La teva foto impresa sobre una placa d'alumini d'alta qualitat. Aconsegueix uns marcs de fotos amb una qualitat de galeria d'art al millor preu. Màxima intensitat de color i una resolució perfecta. Ressalta les teves fotos i li dóna un aspecte especialment viu.

• L'alumini és un material lleuger, estable i durador. Els quadres personalitzats en alumini són ideals per a botigues, negocis, locals, oficines, despatxos i, per descomptat, per decorar la teva llar.

Penjador-adhesiu
PENJADOR
Detall-alumini
DETAL ALUMINI
preu FOTOGRAFIA SOBRE ALUMINI

PREUS


Tots els preus són unitaris, expresats en euros i amb l'IVA inclòs.  Treballs d'edició i maquetat no inclosos en els preus.

Si et sorgeixen dubtes pots consultar el nostre apartat d'ajuda, i si tot i així no has resolt els teus dubtes, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem el més aviat possible.

Més INFORMACIÓ


FITXERS PER TREBALLS DE DECORACIÓ


• Tipus de fitxers acceptats per ser impresos: JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

• Resolució apropiada per obtenir bona qualitat d'impressió fotogràfica: resolució ideal entre 240 - 360 ppp , preferiblement 300 ppp, encara que a 150ppp pot ser acceptable per obtenir qualitat acceptable.

• Per norma treballem a 300ppp, els fitxers que estiguin a una altra resolució, provoquen alteracions en les mides reals de la impressió. Per aquest motiu preguem que ens sigui indicat si la resolució és diferent de 300ppp. No ens fem responsables de fallides d'impressions per aquest motiu.

• ESPAI I PERFIL DE COLOR
Mode de color: RGB
Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

• PROFUNDITAT DE COLOR: acceptat 8 / 16 bits

• Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt justos de la vora de la fotografia, es recomana es tingui en compte aquest factor. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o texts.
Els llenços necessiten uns 2 cm. al voltant de tota la imatge, per tal de poder realitzar el plegat.

• El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.