decoració FOTOGRÀFICA


Tenim diferents solucions per imprimir les teves imatges i decorar els teus millors espais.
Llenç emmarcat

llenç EMMARCAT

Foto llenç de luxe

foto LLENÇ LUXE

Foto llenç estàndard

foto LLENÇ ESTÀNDARD

Cartó ploma

cartó PLOMA

Quadre en alumini

quadres D'ALUMINI

Pòsters textil

pòster TEXTIL

Pòsters fotogràfics

pòsters FOTOGRÀFICS

Fotos sobre metacrilat

quadre METACRILAT

Tacs de metacrilat

tacs de METACRILAT

Quadres sobre fusta naural

quadres sobre FUSTA NATURAL

Tacs de fusta

tacs de FUSTA

Marcs de fotos de sobretaula

marcs de fotos de SOBRETAULA

Marcs de fotos de paret

marcs de fotos de PARET

àlbums de fotos

àlbums de FOTOS

més informació sobre DECORACIÓ FOTOGRÀFICA


FITXERS - TIPUS I CARACTERÍSTIQUES


TIPUS DE FITXERS ACCEPTATS: JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

RESOLUCIÓ APROPIADA: Totes les imatges tenen una mida i resolució concreta, si una imatge la volem fer més gran que la seva mida original, la resolució es veurà directament afectada, i això influeix directament al resultat final de la impressió.

La resolució ideal per imprimir fotografies és de 360 - 240 ppp, encara que a 180ppp pot ser acceptable per obtenir una qualitat acceptable.

ESPAI DE COLOR
     • Mode de color: RGB
     • Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

PROFUNDITAT DE COLOR: acceptat 8 / 16 bits

ENQUADRAMENT: Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt propers de la vora de la fotografia, es recomana deixar 8 - 10mm de distància amb el final de la fotografia. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o textos.

TALLS EN LES IMATGES: Totes les fotografies pateixen un petit tall, per tal que la imatge surti fins al final de paper, i no aparegui un petit espai en blanc. Aquest espai de tall pot arribar a ser de 2 mm. al voltant de les quatre cares de la fotografia.

RESPONSABILITAT: El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.

LLUMS I COLORS


Tot sovint escoltem el següent comentari: les fotos que vaig en la pantalla del meu ordinador, del meu smatphone o en la pantalla de la meva càmera, són diferents quan les imprimeixo. Si sou dels "afectats" llegiu atentament les següents, línies.

• Els smartphone, tauletes i pantalles en general, no presenten les imatges d'una forma fidel i correcte amb la realitat, que habitualment es tradueixen en desviacions de tonalitats de color i il·luminacions.

• Mai ajustar brillo, contrast i la resta dels paràmetres al nostre gust, aquest sistema falseja la imatge i en conseqüència les impressions de les fotografies no concorden amb el que veiem en el monitor o pantalla.

• Les pantalles són retro il·luminades, pel que s'aporta llum des de la part posterior, i les parts fosques queden il·luminades, això no vol dir que la imatge original sigui il·luminada per naturalesa.

IMPORTANT
Cal indicar que en el nostre sistema de treball en la impressió digital de les fotografies, no alterem cap paràmetre en les imatges, no realitzen cap ajust de color, llums, contrast, etc., per la qual cosa les nostres impressions són transparents al que el client ens proporciona.

Si una fotografia, és més clara o més fosca, o té desviacions de color, al que el client veu en el seu monitor o pantalla, és que el fitxer ja aportava aquesta desviació.

PROPORCIONS FOTOGRÀFIQUES


• Proporció 3:2
Mides en cm: 4×6, 6×9, 8×12, 10×15, 12×18, 20×30, 40x60, 50x75, 60x90, 80x120.

• Proporció 4:3
Mides en cm: 20x15, 30×40, 75×100.

• Proporció 16:9
Mides en cm:   20×53, 50×90

• Proporció 1:1
Mides en cm:  5×5, 8×8, 10×10, 12×12, 13×13, 20×20, 30×30