COMANDES ONLINE

Dades de contacte

Omplir en cas d'enviament a domicili

Arxius per enviar

Click for new image
L'enviament de fitxers pot trigar uns minuts, espereu al missatge de confirmació.

DESCRIPCIÓ


COM REALIZAR UNA COMANDA


• Omplir el formulari de comanda: indican les necessitats, adjuntar els fitxers necessaris, indica amb claredat les necessitats, unitats, mides, etc.

• ¿He d'omplir totes les caselles d'enviament d'arxius?: no, no és necessari, pot enviar entre una o la totalitat de caselles d'arxius.

• Tinc diferents mides, ¿com ho faig?: en aquest cas realitzar una comanda per cada mida.

• Tinc més fotos que caselles per enviar, ¿com ho faig?: tens dues solucions, fer més d'una comanda o fer un sol enviament utilitzant el nostre servei Wetransfer, que el tens disponible al peu de la pàgina web.

• ¿He d'omplir totes les dades en els dos casos anteriors?: sí, com a mínim el nom i el contacte, per tal d'identificar al client.

• ¿Puc fer enviaments per e-mail?: No, alguns servidors d'e-mail causen problemes en l'enviament d'arxius. Disposem de dues solucions d'enviament: formulari de comandes o Wetransfer.

• ¿Puc enviar arxius des del meu telèfon mòbil o tauleta?: naturalment que si, independentment si és android o IOS

PROCÉS D'UNA COMANDA


• Rebuda una comanda, es revisa, i s'envia una notificació al client de confirmació i valoració exacta, per tal de poder realitzar el pagament.

QUE TRIGA UNA COMANDA


• Dependrà del producte, unitats, complexitat i la feina del moment, el més habitual és que en 6 - 72 hores laborables, ho tinguem preparat. En la confirmació i validació de la comanda, es comunicarà al client la previsió de finalització d'aquesta. El temps de transport no està inclòs en el temps de preparació de la comanda.

¿Les comandes es poden recollir a botiga?: si, una vegada finalitzada, comuniquem que la comanda està preparada per recollir, preferiblement per WhatsApp.

PAGAMENT D'UNA COMANDA


• Disposem de passarel·la de pagament segura per targetes de crèdit o dèbit. >>> AQUÍ <<<

ENVIAMENTS - TRANSPORT


Disposem de dos tipus d'enviaments amb UPS:

A domicili: El paquet amb la comanda s'entrega a la porta de casa del client.

A punt d'entrega: El paquet queda dipositat en un establiment detallista UPS Access Point proper a casa del client. És el sistema més econòmic.

¿Tinc número de seguiment?: Sí, UPS disposa de traking pel seu seguiment.

¿Que triguen els transports?: per terme mig són 24-72 hores. En realitzar l'enviament es facilitarà el número de tracking per si es vol fer un seguiment.

¿Que valen els transports?: els preus orientatius de transport són: 4,75?€ - 9,90?€, dependrà del pes, volum i distància de destí. En la confirmació de la comanda, es notificarà el preu exacte.

¿Les comandes es poden recollir a botiga?: si, una vegada finalitzada, comuniquem que la seva comanda està preparada per recollir, preferiblement per WhatsApp.

ENCAIXAR O RETALLAR LES FOTOS


• L'opció d'encaixar o retallar, apareix en el moment que la imatge no coincideix amb la mida escollida per imprimir.

Sense marges blancs retallar
SENSE MARGES BLANCS
RETALLAR
Amb marges blancs encaixar
AMB MARGES BLANCS
ENCAIXAR

PANTALLES - MONITORS - FITXERS


• Teniu disponible informació relativa a pantalles, monitor, i paràmetres dels fitxers fotogràfics que afecten la qualitat final dels treballs fotogràfics. >>> AQUÍ<<<

HORARI
Dill. - Div.: 9:30 - 13 | 16:30 - 20 h
Diss.: 10 - 13h
TECNICOM
UPS ACCESS POINT ATENCIÓ AL CLIENT
LOCALITZACIÓ DE PAQUETS

Tel.: 91 745 64 00

CONTACTE FOTOGRAFIA
C/ Ramon Iglesias, 2-4
08242 MANRESA
Barcelona
Tel: 
Joan Ferrer Fotografia a Manresa ( Barcelona )
Copyright (c) 2017 Joan Ferrer Fotografia