Tot per la fotografia

Serveis fotogràfics

Serveis de fotografia

La nostra botiga al sevei de la fotografia, trobaràs entre altres prestacions: foto carnet a l'instant, duplicats de fotografies de paper, digitalització de diapositives i negatius, enquadernació de fotos i documents, servei d'enviament de fax, etc.
Fotos carnet DNI
Fotos DNI, carnet, pasaporte

Foto carnet a l'instant

Fotos a l'instant per carnet, dni, passaport, visat, carnet de conduir, clubs esportius, permisos d'armes, escola, universitat, ... realitzem qualsevol mida de foto carnet, lliurament al moment.

Servei professional de fotografia de carnet, nacional i internacional. Realitzem fotografies tipus carnet per "gairebé" tots els països.

Si necessita una fotografia especial, indiqui'ns les característiques d'aquesta.

Si ho desitja, podem entregar l'arxiu de la foto carnet, útil fotografia per currículum, xarxes socials, perfils ...

Fotografies realitzades amb càmera reflex, i il·luminació apropiada, sens dubte, més fiabilitat, eficàcia i qualitat que en un fotomaton.

Pacs de 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 ... unitats.

Renovar DNI

Preus tasses personalitzades baratesPreus tasses personalitzades barates

Informació cita prèvia DNI - passaport a Manresa

Duplicat o ampliació de fotos a partir de: altres fotos de paper o àlbums de fotogràfic, solucions per realitzar duplicats o ampliacions.

Servei normal o exprés.

Optimització i edició d'imatges, realitzem correccions de color, correcció de deficiències: ratllades, taques, estripades, pèrdues de color, etc...
Duplicats i ampliacions a partir de fotos de paper o dins d'àlbums, tractaments de millora de llum i correccions de desperfectes que puguin tenir.
Digitalització de diapositives i negatius amb escàner professional, resolucions per realitzar impressions o ampliacions.

Lliurament de fitxers: jpg, TIFF.
Optimització i edició d'imatges, realitzem correccions de color, correcció de deficiències: ratllades, taques, pèrdues de color, etc...
Impressió i duplicat de fotografies a partir de diapositives, tractaments de millora de llum i correccions de desperfectes que puguin tenir.

Plastificat de documents

Enquadernat

Restauració de fotografies

Enviament de fax

ADREÇA POSTAL
C/ Ramon Iglesias, 2 - 4
08242 MANRESA
BARCELONA
HORARI
Dill.-Div. 9,30 - 13 y 16,30 - 20
Diss.: 10 - 13
Apartats
Contacte