Serveis fotogràfics

fotoprintt

Serveis de fotografia

La nostra botiga al sevei de la fotografia, trobaràs entre altres prestacions: foto carnet a l'instant, duplicats de fotografies de paper, digitalització de diapositives i negatius, enquadernació de fotos i documents, servei d'enviament de fax, etc.
Fotos carnet DNI
Fotos DNI, carnet, pasaporte
Fotos a l'instant per carnet, DNI, passaport, visat, carnet de conduir, clubs esportius, permisos d'armes, escola, universitats, certificats mèdics, ... Realitzem qualsevol mida de foto carnet, lliurement al moment.

Servei professional de fotografia de carnet, nacional i internacional. Realitzem fotografies tipus carnet per "gairebé" tots els països.

Si necessita una fotografia especial, indiqui'ns les característiques d'aquesta.

Si ho desitja, podem lliurar l'arxiu de la foto carnet, útil fotografia per currículum, xarxes socials, perfils ...

Fotografies realitzades amb càmera reflex, i il·luminació apropiada, sens dubte, més fiabilitat, eficàcia i qualitat que en un fotomaton.

Pacs de 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 ... Unitats.

Renovar DNI

Preus tasses personalitzades baratesPreus tasses personalitzades barates

Informació cita prèvia DNI - passaport a Manresa

Duplicat o ampliació de fotos a partir de: altres fotos de paper o àlbums de fotogràfic, solucions per realitzar duplicats o ampliacions.

Servei normal o exprés.
Optimització i edició d'imatges, realitzem correccions de color, correcció de deficiències: ratllades, taques, estripades, pèrdues de color, etc...
Duplicats i ampliacions a partir de fotos de paper o dins d'àlbums, tractaments de millora de llum i correccions de desperfectes que puguin tenir.
Digitalització de diapositives i negatius amb escàner professional, resolucions per realitzar impressions o ampliacions.

Lliurament de fitxers: jpg, TIFF.
Optimització i edició d'imatges, realitzem correccions de color, correcció de deficiències: ratllades, taques, pèrdues de color, etc...
Impressió i duplicat de fotografies a partir de diapositives, tractaments de millora de llum i correccions de desperfectes que puguin tenir.

Plastificat de documents

Enquadernat

Restauració de fotografies

Enviament de fax

Optimització i edició d'imatges, realitzem correccions de color, correcció de deficiències: ratllades, taques, pèrdues de color, etc...
Si la maquetació no és el teu, o simplement no tens temps ni ganes de maquetar el teu àlbum, contracta els nostres serveis i nosaltres ho fem encantats!

Això si, l'estil amb què maquetem és minimalista, net i elegant. Creiem que el més important són les teves fotografies i has de lluir-les.

Si el que busques és un altre estil, ho parlem i, podrem arribar a un acord.
ADREÇA POSTAL
C/ Ramon Iglesias, 2 - 4
08242 MANRESA
BARCELONA
HORARI
Dill.-Div. 9,30 - 13 y 16,30 - 20
Diss.: 10 - 13
Apartats
Contacte