Tot per la fotografia

Productes i acabats fotogràfics artesans

Productes de producció pròpia

Acabats fotogràfics artesanals, pots dissenyar-ho fàcilment o si és la teva voluntat, nosaltres et dissenyem les teves idees.
Gamma de productes artesanals, creada per poder ser personalitzats de forma increïblement fàcil, des de smartphone o tablet, tens disponible tota l'ajuda necessària per a cada producte, o si vols, nosaltres ho personalitzem per a tu.
Per la creació i disseny de les nostres propostes, podem utilitzar dos possibles app's gratuïtes, Creador de Collage (Foto Collage - Editor de Collage ) o Collage Maker (Foto Collage & Fotos Editor Gratis) de Inshot Inc., disponible a Play Store del teu dispositiu.

Disseny de productes artesanals

Àlbum de fotos Spiralis DIY

Mides disponibles dels àlbums DIY

15x10 cm, 15x15 cm, 20x15 cm, 20x20 cm,  25x20 cm.
Sistema d'àlbum de fotos molt econòmic, l'àlbum Spiralis, confeccionat totalment en el nostre taller.

Control absolut i total del producte, sense intermediaris, realitzat amb paper fotogràfic professional.

Enquadernació amb wire-o o espiral.

Disseny de l'àlbum spiralis

El més fascinant, és que ho pots fer gratis i en qualsevol moment, des del teu telèfon intel·ligent o tauleta, amb la teva app que segur ja disposes i que ja saps utilitzar, el disseny de l'àlbum es realitza en uns 10-15 minuts.
Cada pàgina és de paper fotogràfic professional, amb un gruix de 0,8mm per full, que incorpora dos pàgines.

Les tapes de PVC, frontal semi transparent i la part posterior de color negra opaca.
L'enquadernació amb espiral o wire-o de color negra.
Àlbum de producció pròpia, sense intermediaris, exclusiva sols a botiga, lliurament entre 24/48 hores, segons càrrega de treball.

Punts o marcadors de pàgina de llibre DIY

Mides disponibles punts de llibre DIY

Exclusius punts de llibre, alta gamma de fabricació, qualitat fotogràfica, rigidesa i gran cos, amb un gruix de 0,8 mm., l'edició permet incorporar, imatges, textos i altres elements de decoració.
19 x 7 cm
Foto acabat de producció pròpia, sense intermediaris, exclusiva sols a botiga, lliurament entre 12/48 hores, segons càrrega de treball.

Imants DIY

Mides disponibles imants personalitzats DIY

Crea tu mateix els teus imants personalitzats amb les teves fotos preferides, inclou textos i cliparts, excel·lent qualitat fotogràfica, disponible vàries mides.
Imant 6x6 cm.
Imant 8x8 cm.
Imant 4,5x3 cm.
Imant 7,5x5 cm.
Imant 13,5x9 cm.
Imant 10x15 cm.
Imant 7,5x10 cm.
Imant 13x9,75 cm.
Imant 6x3,5 cm.
Imant 8x4,5 cm.
Foto acabat de producció pròpia, sense intermediaris, exclusiva sols a botiga, lliurament entre 12/48 hores, segons càrrega de treball.

Tasses personalitzades DIY

Tasses ceràmiques molt especials amb les teves creacions personalitzades, fotos, textos i cliparts, excel·lent qualitat.

Espai personalitzable tasses DIY

21x7,80 cm
Tasses de producció pròpia, sense intermediaris, exclusiva sols a botiga, lliurament entre 6/24 hores, segons càrrega de treball.

Fotos Polaroid i Instagram DIY

Format retro de fotografia, pots realitzar l'enquadrament de les imatges mitjançant l'app, afegir textos o aplicar filtres, nosaltres les imprimim amb perper fot professional per a tu.

Mides polaroid i instagram DIY

Foto polaroid: 10 x 12,5 cm
Imatge polaroid: 9 x 9 cm
Imatge Instagram: 10 x 10 cm
Fotos polaroid producció pròpia, sense intermediaris, exclusiva sols a botiga, lliurament al moment, segons càrrega de treball.

Tires fotomaton DIY

Format retro de fotografia, pots realitzar l'enquadrament de les imatges mitjançant l'app, afegir textos o aplicar filtres, nosaltres les imprimim amb perper fot professional per a tu.

Mides fotomato DIY

Tira fotomato: 5,5 x 20 cm
Mida imatges: 4,5 x 4,5 cm
Foto acabat de producció pròpia, sense intermediaris, exclusiva sols a botiga, lliurament entre 12/48 hores, segons càrrega de treball.

Targetes de visita DIY

Targetes de visita, realitzades des del teu telèfon intel·ligent o la teva tauleta, infinita varietat de dissenys, fes-ho al teu gust.

Mides targetes DIY

Targeta de visita: 85 x 55 mm

Targetes de visita online

Botiga online per comprar targetes de visita originals i barates. Aquí pots fer targetes de visita en línia en la seva grandària estàndard de 85x55 mm. Tria un disseny dins les nostres plantilles predissenyades i edita les dades, o si ho prefereixes, crea des de zero el teu propi disseny per crear la teva targeta de visita més personal i original.
Lliurament entre 3 / 4 dies laborables.
ADREÇA POSTAL
C/ Ramon Iglesias, 2 - 4
08242 MANRESA
BARCELONA
HORARI
Dill.-Div. 9,30 - 13 y 16,30 - 20
Diss.: 10 - 13
Apartats
Contacte