eventbook

fotoprintt

Event Book Revestits en quatre models

LEONARDO

MICHELANGELO

RAFFAELLO

TIZIANO

El Event book Leonardo es caracteritza per la tapa revestida amb un material que imita la pell de tauró, el galuchat, que dóna un aspecte tradicional i modern a la vegada.
El Event book Michelangelo es realitza amb una tapa revestida en tela viscosa, que dóna brillantor a la superfcie i la torna sedosa al tacte.
El Event book Raffaello es caracteritza per la tapa revestida amb un material suau i vellutat al tacte, que el torna visualment elegant.
El Event book Tiziano es caracteritza per la seva refinada tapa en lli color natural. Aquest material utilitzat des de l'antiguitat dóna un aspecte artesanal i resistent en el temps.

Event Book amb tapa fotogràfica

TAPA BRILLANTE

TAPA BRILLANTE

TAPA MATE

TAPA MATE

SENSE EMBUATAT

AMB EMBUATAT

SENSE EMBUATAT

AMB EMBUATAT

Aquesta tapa plana amb plastificació brillant és l'adequada per als serveis de moda i natura morta, perquè ressalta la qualitat de les imatges.
La plastificació brillant amb encoixinat és ideal per als clients que demanen serveis de nens en estudi, o per a ocasions especials com la Comunió.
La versió rígida de la tapa opaca és perfecta per als serveis de cerimònies com Batejos, Comunions o Confirmacions. És el suport ideal també per als retrats.
El Event Book Fotogràfic s'imprimeix en paper fotogràfic. La tapa encoixinada amb plastificació mat és la més indicada per contenir retrats i serveis de noces.

Tres tipus d'enquadernació diferent
per revestit i per tapa fotografica

enquadernació rústica

enquadernat Flex

enquadernat en calent

Els Event Book estan disponibles amb tres tipus d'enquadernació diferents:

- en rústica amb paper offset a elecció entre Pearl, Satin, Setinat lluït amb o sense tractament UV per donar un efecte més brillant.
- Flex amb pàgina contínua amb paper fotogràfic mate o HD
- en Calent amb pàgina contínua amb paper fotogràfic mate o metall amb plastificació mat o brillant.

Les enquadernacions Flex i en rústica donen pàgines flexibles i lleugeres, gràcies a la unió de dos papers fotogràfics sols. Les enquadernacions en calent porta un cartó (ànima) entre els dos papers fotogràfics, això fa que la pàgina sigui més fort i resistent.
ADREÇA POSTAL
C/ Ramon Iglesias, 2 - 4
08242 MANRESA
BARCELONA
HORARI
Dill.-Div. 9,30 - 13 y 16,30 - 20
Diss.: 10 - 13
Apartats
Contacte